Gå til hovedindhold

Borgmesterbesøg hos Hudplejecentret

D. 4. december var borgmester Pernille Beckmann på besøg hos en vaskeægte Greve-virksomhed.

  • Læs op

I 20 år har Birgit Rudolf Tvedskov drevet Hudplejecentret i Greve Kommune. 

– Så det var en vaskeægte Greve-virksomhed, som kommunens borgmester, Pernille Beckmann, kommunaldirektør Anne-Sofie Degn, formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Simon Østergaard og erhvervskonsulent Ole Clemmensen i dag besøgte på Greve Strandvej.

Birgit har 14 ansatte, hvoraf 9 er behandlere. Hun forklarede vigtigheden af udelukkende at have uddannede kosmetologer. Samtidig er videre- og efteruddannelse af personalet grunden til kontinuitet og glade kunder.

”Vores hænder og personlig, individuel behandling er det, der adskiller os fra netbutikker og kædeforretninger. Folk skal behandles professionelt og være ordentligt vejledte og trygge”, forklarer Birgit.

P.t. har Hudplejecentret 3 personer under uddannelse i at udføre permanent makeup – en behandling, hvor der er enorme krav til hygiejne, indretning, produkter og uddannelse. Netop derfor har man udvidet klinikken med et behandlerlokale.

Under besøget lagde borgmester Pernille Beckmann vægt på vigtigheden af små og mellemstore virksomheders præg på lokalmiljøet.

Det er dejligt, når virksomheder både skaber gode arbejdspladser og samtidig liv på et af Greves hovedstrøg. I lyser op i mere end en forstand”.

Hvis din virksomhed også ønsker en dialog med Greve Kommune, er du velkommen til at kontakte ErhvervsCentret Greve.

Skriv til os på ec@greve.dk

Sidst opdateret: 5. december 2023